Prosili jste o návod. Není to žádný zázrak sám jsem to ulovil někde na internetu. Osvědčil se mi eidam 30% a to normální a zauzený. Začátečníkům doporučuji začít obyčejným a až si to vychytáte tak teprve zkuste zauzený.
Plátky nechte u sebe a nakrájejte cca na kostky viz foto. Pak rozdělte kousky od sebe a rozložte na pečící papír. Ještě můžete zaprášit lehce kořením, paprikou, na co je chuť.
Šoupněte do trouby na 220-250 a očumujte, jakmile se přestane nafukovat (zauzený bublat) tak šup s tím ven. Nesmí vám začít hnědnout, to už bude moc suchý po vyndání a může nepříjemně zhořknout. Nechat zklidnit cca 2minuty. Odloupat od papíru a ještě třeba promíchat ve zbytku koření na pekáči.
Vysypat na talíř, jen tak, s pivkem, vínkem, ….
Dobrou chuť.
Normální se zauzeným, vidíte rozdíl, jak se pečou, zauzený je živější….
Pouze zauzený